Informatie

Over ons

De Betuwe Scooters is in 2015 ontstaan na het samengaan van RK Scooters (Robin) en DHS Scooters (Danny). Beide hadden de wens om te groeien maar konden dat niet alleen. Samen besloten Robin en Danny de handen ineen te slaan om de beste scooter speciaalzaak van de regio te openen.

In november 2015 was de verbouwing van het voormalig café de Betuwe in Elden een feit en werd het nieuwe pand betrokken.

De nieuwe winkel heeft een grote en lichte showroom, de scooters komen hier goed tot hun recht. Tevens hebben wij een ruim assortiment aan kleding, helmen, sloten, koffers en andere accessoires voor uw scooter.

Er is een moderne half-open werkplaats met 4 heftafels waar u vanachter glas mee kunt kijken wat er met uw scooter gebeurd. De werkplaats is voorzien van een vloeistofdichte vloer en goede afzuiging zodat aan alle milieu-eisen wordt voldaan.

Tijdens het wachten kunt u plaats nemen aan onze koffiebar voor een lekker kopje koffie of thee.

Vanuit de gedeelde passie van Robin, Danny en het team van de Betuwe Scooters zorgen wij voor een persoonlijke benadering.
Of het nu gaat om de aanschaf van een scooter, een lekke band of onderhoud wij doen altijd ons best om u naar volle tevredenheid te helpen.

Tevreden? Vertel het anderen! Niet tevreden? Vertel het ons.