SYM Fiddle II / III Duiven

SYM Fiddle II / III Duiven

U bent op zoek naar een SYM Fiddle scooter in de omgeving van Duiven? Dan koopt u die natuurlijk bij De Betuwe Scooters in Arnhem. Als erkend dealer is een groot deel van de collectie bij ons in de winkel te bewonderen. Als erkend dealer is een groot deel van de collectie bij ons in de winkel te bewonderen. Of het nu gaat om een SYM Fiddle II (2), Fiddle III (3), Orbit II (2),  Orbit III (3), Jet14 (Jet 14), Symphony ST, Mio, Allo, Crox of Xpro ( X-Pro) of een elektrische EX-pro scooter, wij helpen u graag. Ben je opzoek naar een SYM scooter in Duiven dan leveren wij die bijna altijd direct uit voorraad. Onderhoud van uw scooter kan uiteraard ook bij ons. Alle monteurs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zoek je accessoires voor je SYM scooter of wil je er een helemaal naar eigen wens samenstellen kom dan eens langs in onze scooterwinkel in Arnhem.

 

  • Erkend SYM dealer
  • Ruime voorraad
  • Uitstekende service

SYM haal en breng service

Wij bieden bij pech, reparatie of onderhoud de mogelijkheid om gebruik te maken van onze ophaal service. Deze ophaal service is uitsluitend op afspraak.
U kunt de scooter na reparatie ook weer bij u thuis laten brengen. U voldoet de nota dan per pin of contant bij onze chauffeur. De kosten voor onze ophaal service zijn vanaf € 15,- per enkele reis. Neem voor meer informatie over de tarieven, mogelijkheden of het maken van een afspraak bij voorkeur telefonisch contact op.

SYM Garantie

Als eigenaar van een nieuwe SYM heeft u 36 maanden fabrieksgarantie. De garantie van SYM kan alleen door erkende dealers worden uitgevoerd. De Betuwe Scooters beschikt als erkende dealer van SYM over de benodigde gereedschappen, software en ondersteuning van SYM.

SYM Onderhoud

Om de kwaliteit van uw SYM te waarborgen moet de scooter op vaste intervallen worden onderhouden. Wij van de Betuwe Scooters weten hoe belangrijk dit is en geven u daarom bij aanschaf van een nieuwe scooter een onderhoudscertificaat wat recht geeft op onderstaande servicebeurten:

1e Beurt bij maximaal 500 km Gratis
2e Beurt bij maximaal 1500 km voor € 35,-
3e Beurt bij maximaal 3000 km voor € 75,-

Alle servicebeurten zijn exclusief benodigde materialen en smeermiddelen.

*Rijklaarprijs van de scooter is inclusief alle onvermijdelijke kosten zoals afleverkosten, kentekenkosten, leges RDW en SRN recycling bijdrage.

RDW erkend en SRN inleverpunt

De Betuwe Scooters is een RDW erkend bedrijf. Wij zetten uw gekochte scooter in onze winkel op uw naam met uw Nederlandse legitimatiebewijs.

Verkoopt u een scooter aan ons of ruilt u uw oude scooter in met een compleet kentekenbewijs dan krijgt u direct van ons een vrijwaringsbewijs mee.

Wij zijn aan gesloten bij Scooter Recycling Nederland, afgekort tot SRN.
Indien u een oude of defecte scooter in uw bezit heeft die gesloopt moet worden dan mag u die kosteloos bij ons inleveren mits het kentekenbewijs compleet is.
U krijgt van ons een vrijwaringsbewijs mee en wij zorgen ervoor dat uw scooter milieubewust wordt afgevoerd.