Scooter onderhoud reparatie en service Huissen

Scooter onderhoud reparatie en service Huissen

Voor onderhoud, reserve onderdelen, reparatie en service aan uw scooter in de omgeving van Huissen kunt u terecht bij De Betuwe Scooters in Arnhem ( Elden ). Mocht het niet mogelijk zijn uw scooter te brengen dan is er een mogelijkheid om gebruik te maken van onze ophaalservice.

Bij de De Betuwe Scooters kunt u terecht met vrijwel alle merken scooters.
Goed om te weten: wij zijn officieel dealer en dus ook servicepunt van o.a. Vespa, Piaggio, Kymco, SYM, Peugeot, Super Soco, GTS, E-cooter, Ecooter en Monasso.
Ook met uw motorscooter zoals Piaggio MP3, Vespa GTS, Kymco, Gilera etc kunt u bij ons terecht voor onderhoud.

Neem voor meer informatie over de tarieven, mogelijkheden of het maken van een afspraak  telefonisch contact op. ( 026-3810042 ) of stuur een e-mail naar info@betuwescooters.nl

Wij hebben ook een ruim assortiment aan accessoires, helmen, handschoenen, onderhoudsmiddelen, olie, banden en poetsmiddelen beschikbaar. (enkele merken die wij voeren zijn o.a.: Michelin, Putoline, Akrapovic, Pirelli, Kroon Oil olie, Motul, SHAD, Optiline etc )

Custom tuning van uw scooter is bij ons ook mogelijk, zo hebben wij de beschikking over een vermogens testbank voor een optimale afstelling.

Huissen, Loovelden, Zilverkamp, Zand, Stad, Kempke, Holthuizen, Binnenveld

RDW erkend en SRN inleverpunt

De Betuwe Scooters is een RDW erkend bedrijf. Wij zetten uw gekochte scooter in onze winkel op uw naam met uw Nederlandse legitimatiebewijs.

Verkoopt u een scooter aan ons of ruilt u uw oude scooter in met een compleet kentekenbewijs dan krijgt u direct van ons een vrijwaringsbewijs mee.

Wij zijn aan gesloten bij Scooter Recycling Nederland, afgekort tot SRN.
Indien u een oude of defecte scooter in uw bezit heeft die gesloopt moet worden dan mag u die kosteloos bij ons inleveren mits het kentekenbewijs compleet is.
U krijgt van ons een vrijwaringsbewijs mee en wij zorgen ervoor dat uw scooter milieubewust wordt afgevoerd.