Kymco Scooter Gelderland

Kymco Scooter Gelderland

U bent op zoek naar een Kymco scooter in de omgeving van Gelderland? Of het nu gaat om een Agility, Super8, Super 8, Agility 16+, Agility 10, Agility 12, of een Carry, dan koopt u die natuurlijk bij De Betuwe Scooters in Arnhem. Als erkend dealer is een groot deel van de collectie bij ons in de winkel te bewonderen. Ben je opzoek naar een Kymco scooter in Gelderland dan leveren wij die bijna altijd direct uit voorraad. Onderhoud van uw scooter kan uiteraard ook bij ons. Alle monteurs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zoek je accessoires voor je Kymco scooter of wil je er een helemaal naar eigen wens samenstellen kom dan eens langs in onze scooterwinkel in Arnhem.

 

  • Erkend Kymco dealer
  • Ruime voorraad
  • Uitstekende service

Kymco haal en breng service

Wij bieden bij pech, reparatie of onderhoud de mogelijkheid om gebruik te maken van onze ophaal service. Deze ophaal service is uitsluitend op afspraak.
U kunt de scooter na reparatie ook weer bij u thuis laten brengen. U voldoet de nota dan per pin of contant bij onze chauffeur. De kosten voor onze ophaal service zijn vanaf € 15,- per enkele reis. Neem voor meer informatie over de tarieven, mogelijkheden of het maken van een afspraak bij voorkeur telefonisch contact op.

Kymco Garantie

Als eigenaar van een nieuwe Kymco heeft u 36 maanden fabrieksgarantie. De garantie van Kymco kan alleen door erkende dealers worden uitgevoerd. De Betuwe Scooters beschikt als erkende dealer van Kymco over de benodigde gereedschappen, software en ondersteuning van Kymco .

Kymco Onderhoud

Om de kwaliteit van uw Kymco te waarborgen moet de scooter op vaste intervallen worden onderhouden. Wij van de Betuwe Scooters weten hoe belangrijk dit is en geven u daarom bij aanschaf van een nieuwe scooter een onderhoudscertificaat wat recht geeft op onderstaande servicebeurten:

1e Beurt bij maximaal 500 km Gratis
2e Beurt bij maximaal 1500 km voor € 35,-
3e Beurt bij maximaal 3000 km voor € 75,-

Alle servicebeurten zijn exclusief benodigde materialen en smeermiddelen.

*Rijklaarprijs van de scooter is inclusief alle onvermijdelijke kosten zoals afleverkosten, kentekenkosten, leges RDW en SRN recycling bijdrage.

RDW erkend en SRN inleverpunt

De Betuwe Scooters is een RDW erkend bedrijf. Wij zetten uw gekochte scooter in onze winkel op uw naam met uw Nederlandse legitimatiebewijs.

Verkoopt u een scooter aan ons of ruilt u uw oude scooter in met een compleet kentekenbewijs dan krijgt u direct van ons een vrijwaringsbewijs mee.

Wij zijn aan gesloten bij Scooter Recycling Nederland, afgekort tot SRN.
Indien u een oude of defecte scooter in uw bezit heeft die gesloopt moet worden dan mag u die kosteloos bij ons inleveren mits het kentekenbewijs compleet is.
U krijgt van ons een vrijwaringsbewijs mee en wij zorgen ervoor dat uw scooter milieubewust wordt afgevoerd.