Bezorgscooter Bezorgservice scooter Bemmel

Bezorgscooter Bezorgservice scooter Bemmel

Op zoek naar een bezorgscooter in de omgeving van Bemmel?
Bij de Betuwe Scooters kunt u terecht voor alles op het gebied van bezorgscooters. Wij hebben zowel elektrische bezorgscooters als bezorgscooters op brandstof. Indien gewenst voorzien van bezorgbox / warmhoudbox / pizzakoffer of bezorgtassen. Wij hebben reeds vele bezorgscooters mogen leveren aan bijvoorbeeld: Thuisbezorgd.nl, Newyorkpizza, Welivered, bezorgsservice Arnhem Nijmegen en vele andere.

Voorbeelden  van bezorgscooters zijn:
SYM X-pro, SYM E-Xpro, Kymco Carry, SYM Fiddle, SYM Orbit

Ook voor onderhoud, reserve onderdelen, reparatie en service aan uw bezorg scooter in de omgeving van Bemmel kunt u terecht bij De Betuwe Scooters in Arnhem ( Elden ).

Mocht het niet mogelijk zijn uw scooter voor reparatie of onderhoud naar ons te brengen dan is er een mogelijkheid om gebruik te maken van onze ophaalservice.

Bij de De Betuwe Scooters kunt u terecht met vrijwel alle merken scooters.
Goed om te weten: wij zijn officieel dealer en dus ook servicepunt van o.a. Vespa, Piaggio, Kymco, SYM, Peugeot, Super Soco, GTS, E-cooter, Ecooter en Monasso.
Ook met uw motorscooter zoals Piaggio MP3, Vespa GTS, Kymco, Gilera etc kunt u bij ons terecht voor onderhoud.

Neem voor meer informatie over de tarieven, mogelijkheden of het maken van een afspraak telefonisch contact op. ( 026-3810042 ) of stuur een e-mail naar info@betuwescooters.nl

Tevens hebben wij een ruim assortiment aan accessoires, helmen, handschoenen, onderhoudsmiddelen, olie, banden en poetsmiddelen beschikbaar. ( enkele merken die wij voeren zijn o.a.: Michelin, Putoline, Akrapovic, Pirelli, Kroon Oil olie, Motul, SHAD, Optiline etc )

Custom tuning van uw scooter is bij ons ook mogelijk, zo hebben wij de beschikking over een vermogens testbank voor een optimale afstelling.

Klik hier voor een overzicht onze scooters

RDW erkend en SRN inleverpunt

De Betuwe Scooters is een RDW erkend bedrijf. Wij zetten uw gekochte scooter in onze winkel op uw naam met uw Nederlandse legitimatiebewijs.

Verkoopt u een scooter aan ons of ruilt u uw oude scooter in met een compleet kentekenbewijs dan krijgt u direct van ons een vrijwaringsbewijs mee.

Wij zijn aan gesloten bij Scooter Recycling Nederland, afgekort tot SRN.
Indien u een oude of defecte scooter in uw bezit heeft die gesloopt moet worden dan mag u die kosteloos bij ons inleveren mits het kentekenbewijs compleet is.
U krijgt van ons een vrijwaringsbewijs mee en wij zorgen ervoor dat uw scooter milieubewust wordt afgevoerd.